Gruja Petrol

Decu više neće biti teško naterati da pojedu celer ili šargarepu uz novi recept PerSu marketa. U pitanju su „Pohovane loptice od pirinča“.Ne sumnjamo da će ovaj obrok postati omiljeni specijalitet vaših ukućana.
 
Detaljan postupak možete pogledati na https://persu.rs/pohovane-loptice-od-pirinca/ i oceniti ukoliko vam se dopada.
 
Sve sastojke potrebne za pripremu, možete pronaći u najbližem PerSu marketu, a usput i uštedeti. Više o PerSu akcijama na https://persu.rs/akcije/
 
 
Write comment (0 Comments)

Projekat "Zajednička podrška na životnom putu u prekograničnom području" koji se finansira iz Interreg IPA programa prekogranična saradnja Rumunija-Srbija, sprovodi se u partnerstvu između Opštine Žitište, kao vodećeg partnera, i Opštine Sacalaz kao partner i Opštine Sečanj kao partner.

Specifični cilj projekta je uspostavljanje održive usluge pomoći u kući za najugroženija stara i invalidna lica u tri lokalne zajednice pograničnog područja, sprečavanje socijalne izolacije, podizanje kapaciteta socijalnih usluga...

Takođe jedna od aktivnosti na projektu je i otvaranje Dnevnih klubova za starija lica u svakom naseljenom mestu partnera koji su uključeni u projekat.

U Opštini Žitište protekle nedelje organizovani su događaji u adaptiranim i opremljenim klubovima za starija lica na kojima je predstavljen projekat. Svrha otvaranja Dnevnih klubova jeste međusobno druženje i socijalno uključivanje starijih osoba u društveni život lokalne zajednice.

Write comment (0 Comments)

Od 3. oktobra obaveštavaju se đaci da odlazak I smene ostaje po starom a povratak I smene sa Bagljaša više nema. Samo sa Pinove Vile (Pink trgovina) u 14.15h i u Miletićevoj u 14.05h i u 14.20h. Takođe povratak II smene je samo iz Miletićeve u 20.05h
 
Uvodi se i nova linija Žitište - Zrenjanin. Polazak iz Žitišta u 10 časova, povratak sa autobuske stanice Zrenjanin u 12 časova, i u Miletićevoj 12.05 časova.
 
Red vožnje:
 
I smena - polazak
 
Hetin 6.30 h
Međa 6.25 h
Srpski Itebej 6.50 h
Novi Itebej 6.55h
Torak 7.00 h
Ravni Topolovac 7.10 h
Žitište 7.00h
Torda 6.30 h
Banatsko Karađorđevo 6.45 h
Čestereg 6.45 h
Banatski Dvor 6.55 h
Žitište 7.10 h
 
I smena - povratak
 
Ispred Pinove vile 14.15h i u Miletićevoj 14.05 h i 14.20 h
 
II smena - polazak
 
Hetin 12.15 h
Međa 12.15 h
Srpski Itebej 12.35 h
Novi Itebej 12.40h
Torak 12.40 h
Ravni Topolovac 12.50 h
Žitište 13.00 h
Torda 12.35 h
Banatsko Karađorđevo 12.45 h
Čestereg 12.50 h
Banatski Dvor 12.55 h
Žitište 13 h
 
II smena - povratak
 
U Miletićevoj 20.05 h.
 
Write comment (0 Comments)

Opština Žitište raspisala je javni poziv za sufinansiranje mera energetske sanacije na porodičnim kućama i stanovima za građane sa teritorije opštine Žitište. 

Ukupan odziv građana je veći od očekivanog, odnosno pristiglo je preko 220 prijava. 

Podsećamo, ukupan iznos sredstava koji je na raspolaganju od strane Opštine Žitište i Ministarstva rudarstva i energetike iznosi 8 miliona dinara, od kojih je 4 miliona izdvojila Opština Žitište, i 4 miliona Ministarstvo.

Objavljene preliminarne rang liste krajnjih korisnika pogledajte na sajtu Opštine Žitište

Write comment (0 Comments)

Odlukom Saveta za bezbednost saobraćaja opštine Žitište kupljena su sedišta za svu prvorođenu decu na teritoriji opštine Žitište koja su rođena u toku ove godine.

Napominjemo da akcija podele auto sedišta traje od 2017. godine i do sada je ukupno podeljeno preko 300 sedišta, a i da se akcija nastavlja u narednom periodu.

Podela sedišta održana je se u četvrtak, 29. septembra u zgradi Opštinske uprave Žitište a auto sedišta je ovom prilikom dobilo 12 beba sa prebivalištem na teritoriji opštine Žitište.

Pozdravljajući pristune, zamenik predsednika Opštine Žitište Dorđe Žuža, je istakao da ovim tradicionalnim darivanjem žele pre svega da pošalju lepu sliku o našoj sredini ali i da se poboljšava nivo bezvednosti u saobraćaju.

Pozivaju se svi roditelji prvorođene dece koje nisu preuzeli auto-sedišta za svoje prvorođeno dete da isto mogu raditi u prostorijama Opštinske uprave Žitište.

Write comment (0 Comments)

Manifestacija “Bosanski lonac”, u organizaciji Udruženja žena iz Krajišnika održana je šesti put u okviru obeležavanja Dana sela Krajišnik. Interesovanje je bilo veliko, i ni kišno vreme nije negativno uticalo na brojnost okupljenih.

Kao i svake godine potrudili su se da uvedu neke novine u sadržaju, kako bi i ova bila zanimljivija od prethodne. Ove godine su u takmičarski deo uvrstili i novu igru. Učestvovalo je 6 ekipa, jer su se vremena dešavanja podudarila, pa je zbog toga bilo malo manje takmičara. U igrama su ove godine prvi put učestvovala i deca, i takmičili su se u trci sa džakovima i u bacanju kupusa sa ramena.

Pobednici su proglašeni u nekoliko kategorija:

-Bacanje kupusa sa ramena, pobednik Nina Andrej
-Kapanje, pobednik Milka Tapavički
Kuvanje “Bosanskog lonca”:
I mesto ekipa iz Česterega
II mesto ekipa iz Sečnja
III mesto ekipa iz Aleksandrova

Milena Škrbić, slikarka iz Krajišnika je pobedničkoj ekipi iz Česterega poklonila svoju sliku.

Write comment (0 Comments)

Info-centar Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2022. počeo je sa radom 15. septembra 2022. Pozivom Info-centra, putem broja telefona 0800 444 005, građanima će se javljati operateri koji će davati potrebne informacije, kao i odgovore na sva pitanja koja se odnose na Popis 2022.

Pozivi ka Info-centru su besplatni i dostupni sa teritorije cele Srbije, iz fiksne mreže Telekoma Srbije i mobilnih mreža.

Radno vreme Info-centra je od 8 do 20 časova – svakoga dana.

Popis stanovništva, domaćinstava i stanova u Republici Srbiji sprovodi se u periodu od 1. do 31. oktobra 2022. godine, u skladu sa Zakonom o popisu stanovništva, domaćinstava i stanova 2022. godine („Službeni glasnik RS“, br. 9/2020 i 35/2021).

Sve informacije o Popisu 2022 dostupne su i na veb-sajtu Republičkog zavoda za statistiku www.stat.gov.rs i na veb-sajtu Popisa popis2022.stat.gov.rs

Popis stanovništva, domaćinstava i stanova u Republici Srbiji 2022. finansiran je sredstvima EU i kofinansiran sredstvima Vlade Republike Srbije.

Write comment (0 Comments)

U Tordi, 16.i 17. septembra po 14. put je održan tradicionalni Festival kukuruza. Festival nije moglo da pokvari ni hladno, kišovito vreme, a raspoloženje je bilo na visini.
 
 
Festival je počeo 16. septembra sa kukuruznim balom i nastavljeno je 17. septembra sa bogatim programom, kao što je bilo takmičenje u kuvanju tradicionalnih jela ( sa oko 40 ekipa), takmičnje sa rakijom ( oko 50 učesnika), zatim kulturni i muzički programi, izložba starih automobila... Festival je otvorio Atila Juhas, državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede, koji je istakao značaj ovakvih susreta.
 
 
Zbog lošeg vremena ručna berba kukuruza je bila samo prikazna, ali nije imala takmičarski karakter. Na Festivali pored brojnih takmičara iz Torde, prisustvovali su i gosti iz cele Vojvodine ali i gosti iz Slovačke, Mađarske i Rumunije.
 
 
 
 
 
 
Write comment (0 Comments)

Cirkus De La Vega gostuje u Žitistu u četvrtak 29 .septembra i održava predstavu u Domu Kulture.

Početak predstave u 19 časova u programu učestvuju po prvi put u Žitistu inostrani artisti iz Slovenije, Rusije i Ukrajine.

Senzacija programa Koperfildove iluzije, žongliranje sa vatrom, africka zmija, klovnovi i mnogo toga ! Specijalni gost večeri za najmlađe je Sunđer Bob Kockalone.

Svim čitaocima portala u nagradnoj igri koja traje sutra do 12 časova delimo 5 besplatnih karata.

Write comment (0 Comments)

U Krajišniku 18. septembra na održanom takmičenju u kuvanju riblje čorbe u okviru tradicionalne manifestacije "Dani sela 2022" takmičila se i ekipa iz Žitišta, pod imenom "Podgrmeč" gde su osvojili prvo mesto.

Riblju čorbu su pripremali Marko Reljić, Strahinja Radaković, Nemanja Tomaš, i Nikola Topolić.

Na ovom takmičenju je učestvovalo 12 ekipa a svi su saglasni bili u jednom da je za najukusniju riblju čorbu glavni sastojak bilo dobro raspoloženje i druženje.

Write comment (0 Comments)

U Banatskom Dvoru će se od 4. do 16. oktobra obeležiti Dan Mesne zajednice uz prigodan kulturno umetnički program.

Program po danima:


UTORAК 04.10.2022.godine

11:00 Jesenji kros (stadion)
11:30 Polaganje venaca
18:00 Izložba slika sa likone kolonije i izložba ručnih radova (hol Doma kulture)
19:00 Кoncert КUD i prijatlji (Dom kulture) (učestvuju КUD „Banatski Dvor“, КUD
„Zora“ Srpski Itebej, КUD „Petar Кočić“ Čestereg, КUD „Petefi Šandor“ Torda i
ženska pevačka grupa „Vreteno“ Banatsko Кarađorđevo)
SREDA 05.10.2022.godine

10:00 Dečiji vašar SIRA (osnovna škola)

PETAК 07.10.2022.godine
21:00 Muzički koncert (plato ispred Doma kulture)
SUBOTA 08.10.2022.godine
09:00 Takmičenje u pecanju – USR „Stari Begej“ (ribnjak)
17:00 Dečije igre bez granica (fiskulturna sala)

NEDELJA 09.10.2022.godine
10:00 Fudbalska utakmica – mlađe kategorije (stadion)
10:00 Takmičenje u kuvanju „Mađarskog gulaša“ (plato ispred Doma kulture)
16:00 Utakmica veterana (stadion)

ČETVRTAК 13.10.2022.godine

15:30 Akcija preventivnih pregleda „Proveri svoje zdravlje, jer je zdravlje na prvom
mestu“ (ambulanta)
19:00 Monodrama „Ima jedna zemlja“ glumca Jovice Jašin (Dom kulture)

PETAК 14.10.2022.godine

20:00 Pozorišna predstava „ČORBA OD КANARINCA“ amatersko pozorište „Jovica
Jelić“ Banatsko Кarađorđevo (Dom kulture)

SUBOTA 15.10.2022.godine

16:00 Program za decu „Super bakino PRIČALIŠTE“ (Dom kulture)
19:00 Tortijada – udruženje žena „Dvorčanke“

NEDELJA 16.10.2022.godine
10:00 Takmičenje u kuvanju „Čobanskog paprikaša“ (stadion)
19:00 Priredba „Dvor kroz sliku i reči“ (Dom kulture) (učestvuju: učenici OŠ
„Đura Jakšić“, deca predškolske ustavnove „Desanka Maksimović“, КUD „Banatski
Dvor“ i klub knjige „Branko Radičević“)

Organizator manifestacije: Mesna zajednica Banatski Dvor i Кulturno-umetničko društvo „Banatski Dvor“

Prijatelji manifestacije: Opština Žitište, Biblioteka „Branko Radičević“, Turistička organizacija opštine Žitište, Sportski savez opštine Žitište, Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama i Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice.

Write comment (0 Comments)

Komisija za sprovođene postupka davanja u zakup građevinskog zamljišta u javnoj svojini opštine Žitište raspisala je Javni oglas za davanje u zakup građevinskog zemljišta.

U pitanju je građevinsko zemljište koje se koristi kao poljoprivredno zemljište do privođenja planiranoj nameni i to:

1. KO Žitište, kat. parcela 1783, LN broj 2387, po kulturi njiva 1. klase, površine 15xa 02a 30m2 po početnoj ceni od 676.035.00 dinara.

2. KO Čestereg, kat. parcela 943, LN broj 1027, po kulturi njiva 6. klase, površine 1xa 95a 70m2 po početnoj ceni od 83.172,50 dinara.

3. KO Čestereg, kat. parcela 968, LN broj 1027, po kulturi njiva 5. klase, površine 4xa 10a 00m2 po početnoj ceni od 174.250,00 dinara.

Građevinsko zemljište koje se koristi kao poljoprivredno zemljište se daje u zakup na određeno vreme za period do 31.10.2023. godine.

Rok za podnošenje prijava je 12.10.2022. godine

Više informacija na sajtu Opštine Žitište - Javni poziv

 

Write comment (0 Comments)

Prvi put od otvaranja biciklističke staze od Temišvara do Zrenjanina biciklisti iz Rumunije i Srbije ovog vikenda imali su priliku da je koriste u punoj dužini.

Proteklog vikenda biciklisti su uživali u rezultatima prekogranične saradnje u čast Dana evropske saradnje.

Jedan od onih koji je rešio da provede sunčani vikend na biciklističkoj stazi je bio i Aleksandar Rajković iz Beograda koji je krenuo iz Zrenjanina oko 10 h.

„Krenuli smo u 10 h iz Zrenjanina i laganom vožnjom smo već oko 13h bili u Srpskom Itebeju gde smo napravili malo dužu pauzu, nakon toga smo uz povremene pauze došli do granice gde nije bilo velike gužve ali smo primetili da imaju izveznih problema sa terminalom, kako nismo žurili i hteli da uživamo stigli smo u Temišvar oko 19h po njihovom vremenu“.

„Staza je bila odlična, iznad očekivanja. Mnogi su pričali da je staza u lošem stanju, činjenica jeste da je negde vidljiv zub vremena, naročito rumunska strana koja je starija, trava i korov probijaju kroz asfalt ali je za ovu priliku sve to sređeno i "umiveno". Srpska strana je na jednom mestu posle Kleka bila narušena ali je tih par desetina metara urađen nov beton. Tako da je vožnja svuda ugodna i bezbedna.“

„Moja procena je da za nekih 5 sati se stiže to Temišvara uz neki prosek od 20 km/h“, dodaje Aleksandar uz njegovu želju kao i svih učesnika i ljubitelja biciklizma da se granični prelaz otvori što pre jer je očigledno da postoji velika potreba.

Write comment (0 Comments)

Pohovane paprike sa sirom su nesvakidašnja kombinacija jednog od omiljenih jela sa naših prostora, a male promene recepta omiljena poslastica iskusnih domaćica.

Ovog vikenda uživajte u poznatom mirisu i ukusima domaćeg na PerSu način.
 
Detaljan postupak možete pogledati na https://persu.rs/pohovane-paprike-sa-sirom/ i oceniti ukoliko vam se dopada.
 
Sve sastojke potrebne za pripremu, možete pronaći u najbližem PerSu marketu, a usput i uštedeti. Više o PerSu akcijama na https://persu.rs/akcije/
Write comment (0 Comments)

Crveni krst Žitište je i ove godine tradicionalno sproveo svoju redovnu akciju edukativnog karaktera pod nazivom “Bezbednost dece u saobraćaju” u saradnji sa Policijskom stanicom Žitište i Savetom za bezbednost saobraćaja opštine Žitište.

Akcija je namenjena đacima prvacima iz osnovnih škola u našoj opštini. Deci se na najpristupačniji način za njihov uzrast približavaju pravila ponašanja za bezbedan dolazak u školu i povratak kućama posle nastave.

Crveni krst je u saradnji sa Opštinom Žitište i Savetom za bezbednost saobraćaja za decu pripremio i prigodne edukativne poklone i hemijske olovke. 

Ova akcija se održava dugi niz godina, svake godine sa novim sadržajima.

Write comment (0 Comments)

Jesenji festival cveća u organizaciji Turističke organizacije opštine Žitište biće održan trećeg, četvrtog i petog oktobra na Trgu u Žitištu
 
To je četvrti po redu, a drugi jesenji koji će i ove godine okupiti brojne izlagače cveća i drugog sadnog materijala.
 
Ovom prilikom biće ponuđene jednogodišnje i višegodišnje biljke, sobno i dvorišno cveće kao i baštenska galanterija, saksije, žardinjere i oprema za sađenje.
 
Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da kupovinom cveća za sebe ili drugog ulepšate dvorište, terasu ili dnevnu sobu. Oplemenite svoj životni prostor i posetite ovaj cvetni događaj 3. 4. i 5. oktobra u Žitištu.
 
Write comment (0 Comments)

Tribalion se smatra jednom od najpopularnijih i najtežih trka sa preprekama u Srbiji, sama trka uključuje kombinaciju trčanja i prelaženja prepreka od kojih su neke: plivanje, penjanje uz konopac, nošenje tereta, puzanje kroz blato, preskakanje zidova od 1.5 i 3m....

Trka je za Nemanju Sirara iz Česterega bila izuzetno teška. Pratila ga je kiša čitavim putem, jako gusta magla i temperatura koja je bila manja od 10 stepeni. On je učestvovao na dužoj stazi koja je bila 21km sa 35 prepreka i 1200m visinske razlike.

''Ono što mi je najteže palo je bio sam teren koji je tehnićki zahtevan, konstano penjanje i silaženje niz planinu što je ubrzo dovelo do grčeva u celom telu ali uspeo sam da se izborim sa svim poteškoćama i završio sam trku za 3 sata i 38 minuta'' - kaže Nemanja
 
Od 600 takmičara zauzeo je 206. mesto i zadovoljan je rezultatom s obzirom da mu je ovo prva Tribalion trka
 
''Želeo bih da pozovem sve momke i devojke iz opštine Žitište koji su zainteresovani da se oprobaju na Tribalionu,druže se u prirodi,upoznaju nove ljude i izađu iz svakodnevnice i da mi se jave na društvenim mrežama. U planu mi je da osnujemo tim koji će sledeće godine zajedno učestvovati.'' - zaključuje Nemanja.
 
Write comment (0 Comments)

Classen 023 je porodična firma osnovana 2018. godine i pronaći ćete ih na dve lokacije, i to u Aradcu u ulici Đure Jakšića 30 i u Žitištu na lokaciji Cara Dušana 25.

Već su postali prepoznatljivi na tržištu po kvalitetu vrhunskog laminata, i mnogi kupci angažuju njihove majstore za ugradnju jer žele dobar kvalitet za pristojnu cenu.

Njihova prednost u prodaji i ugradnji laminata, pored izuzetnog kvaliteta, je i širok izbor dezena, podnih obloga i prateće opreme.

U asortimanu poseduju laminate 1A i 1B klase, a cene zavise od klase, dezena, proizvođača, debljine (6,7,8,10,12,14mm). Cene za 1A klasu se kreću od 700 – 1200 dinara za kvadratni metar, dok 1B klasu možete kupiti već od 550 dinara za metar kvadratni.

Pozovite ih i informišite se o svemu, o cenama i slobodnim terminima, kontakt telefon je 069 133 84 74

Write comment (0 Comments)

U naseljenim mestima opštine Žitište u toku je veliko saniranje pešačkih staza - trotoara. Pešačke staze biće sanirane u Banatskom Dvoru, Česteregu, Tordi, Banatskom Karađorđevu, Novom Itebeju, Srpskom Itebeju, Međi, Ravnom Topolovcu, Banatskom Višnjićevu kao i pešačke staze na groblju u Banatskom Dvoru i Ravnom Topolovcu.

Posao sanacije prilično dotrajalih staza obavlja građevinska firma „Eko gradnja” iz Zrenjanina. Opština Žitište je za sanaciju pešačkih staza izdvojila 6.943.857,00 miliona dinara sa PDV-om iz budžeta opštine Žitište.

Na fotografijama rehabilitacija pešačkih staza u Međi.

Write comment (0 Comments)

Treći dan proslave u Banatskom Karađorđevu obeležili su sportska i kulturna dešavanja. Na ribnjaku "Jezero" druzili su se gosti iz cele Srbije. Na stadionu "Đuro Budimir Bađzo" okupili su se fudbaleri veterani koji su kao i košarkaši posle deceniju i više ponovo obukli dres FK "Jedinstvo" i odigrali prijateljsku utakmicu. Pobednici su danas bili svi koji su učestvovali. Za kraj, fenomenalni glumci AP "Jovica Jelić" sa predstavom "Prosidba".
 
Organizaciju slave sela pomogli su Turistička organizacija opštine Žitiste, Udruženja građana, sportske organizacijame, OŠ "Nikola Tesla" i pojedinci.
 
 
Write comment (0 Comments)

Žitište i njegova okolina imaju nekog ko ume da crta po noktima i stvara bajku. Andreja Tot ima sedamnaest godina i dolazi iz Srpskog Itebeja, ide u četvrti razred srednje škole i odličan je đak, svoje vreme, pored privatnih i školskih obaveza, voli da provodi u svom malom salonu i da stvara bajku različitim crtežima na noktima.

Andreja je samouka od svoje trinaeste godine i isprobavala je različite stvari na sebi a onda je odlučila da ode na kurs i postane ono što istinski želi. Trenutno je na online virtuelnom sajmu gde prati razna predavanja i usavršava se, ali se tu neće zaustaviti već planira razne kurseve i ulaganja da postane najbolja u onome o čemu sanja.

Crtanja na noktima se malo i plašila jer na papiru nije bas tako dobra, dok nije pokušala i uradila svoj prvi nail art nakon čega je birala sve teže i teže.

Njen radni dan započinje ustajanjem u 5h spremanjem i odlaskom na stanicu pa u školu gde bude dobar deo dana a zatim se vraća kuci u 15h, nakon čega odlazi u salon u 16h i završava u 20h, nakon toga uzima da obavim školske obaveze ako ih ima, a zatim posveti pažnju najbližima uz večeru i završava svoj dan negde oko 23h.

Sa svojih sedamnaest godina dokazala je mladi mogu sve ako to stvarno želimo i ulažu trud u svoje snove.

 

Write comment (0 Comments)

Motel Žitište pogodan je za sve vrste proslava bilo da se radi o krštenju, rođendanu, svadbi, rođenju, porodičnom okupljanju ili poslovnom sastanku.

U jednom od najlepših prostora u našem okruženju priredite proslavu po Vašim specifičnim zahtevima.

Ponuda uključuje: predjelo, belu čorbu, roštilj sa pomfritom, salatu i neograničeno domaće piće.

Svi zainteresovani mogu se javiti na broj telefona 023/ 3821200 i 063/ 464712

Write comment (0 Comments)

Deca iz pripremne vaspitne grupe žitištanskog vrtića su povodom Slave vatrogasno- spasilačkih jedinica posetila vatrogasnu stanicu u Žitištu.

Ljubazni domaćini su se potrudili da deci na najbolji mogući način demonstriraju svoje zanimanje i da im skrenu pažnju na važnost prevencije od požara.

Deca su sa velikim interesovanjem pratila izlaganje domaćina i učestvovala u ovoj aktivnosti. Predškolska ustanova se pripadnicima vatrogasne - spasilačke ekipe Žitište zahvaljuje na gostoprimstvu i lepoj saradnji.

Write comment (0 Comments)

Drugi dan proslave 100.godina Banatskog Karađorđeva obeležen je polaganjem venaca na spomen obeležja.

Košarkaši KK "Karađorđeva" su na poseban način obeležili ovaj dan. Prijateljsku utakmicu odigrali su košarkaši koji igrali u ovom klubu u proteklih 47.godina.

Tradicionalnu IX."Karađorđevačku pogačijadu" organizovale su članice UŽ "Vidovdan". U kategoriji najlepša i najukusnija Srpska pogača prvo mesto osvojile su dame UŽ "Aleksandrovo"iz Aleksandrova, druge su bile dame UŽ "Mladost" iz Česterega a treće meso osvojile su dame iz Radojeva.

Za kraj drugog dana odličan koncert Nede Ukraden uz dobro raspoloženje svih prisutnih...

Write comment (0 Comments)

Strana 1 od 94