Gruja Petrol

Novogodišnji noćni bazar u Žitištu

U četvrtak, 21. decembra, sa početkom u 15 časova, Turistička organizacija Opštine Žitište priređuje  Novogodišnji bazar. Tradicionalni drugi bazar ove godine održaće se u atrijumu Biblioteke, a od 15:30 časova u Domu kulture publika će uživati u predstavi "Novogodišnja zbrka".

Očekuje vas neobična priča o izazovima koje je Deda Mraz morao prevazići zbog bolesti, a rešenje ove zbrke otkrićete kroz humorističnu izvedbu mladih talenata iz Cekom-a.

Nakon završetka predstave, oko 16 časova, Fondacija Novak Đoković će u Domu kulture darivati paketiće deci iz socijalno ugroženih porodica sa teritorije opštine Žitište. Podela Novogodišnjih paketića za mališane iz naselja Žitište takođe će se održati u Domu.

Deca iz drugih naseljenih mesta opštine Žitište dobiće svoje paketiće u svojim mesnim zajednicama. Iz Turističke organizacije pozivaju sve mališane i roditelje da prisustvuju predstavi i uživaju u čarima Novogodišnjeg bazara.

U foto prilogu pogledajte kako je bilo prošle godine na prvom Novogodišnjem bazaru, a svi zainteresovani za učešće na Bazaru mogu se prijaviti Milanu Stuparu na broj telefona: 062245690

Comments powered by CComment