Gruja Petrol

Dan opštine Žitište - Pogledajte dobitnike priznanja

Opština Žitište 12. decembra obeležava šezdeset četvrtu godišnjicu od osnivanja. Dan opštine obeležen je uz svečanu atmosferu u sali Skupštine opštine Žitište.

Na samom početku sve prisutne pozdravio je domaćin ovog skupa, predsednik Opštine Žitište Mitar Vučurević, koji se u svom govoru osvrnuo na dešavanja u protekloj godini.

U nastavku programa dodeljene su zahvalnice najzaslužnijima koje je Lokalna samouprava prepoznala i nagradila.

Dobitnici zahvalnica Skupštine opštine Žitište za 2023. godinu su:

1. Zahvalnica Skuštine opštine Žitište za 2023. godinu dodeljuje se DR Hajnalki Čikoš Čapo iz Banatskog Dvora za postizanje rezultata iz javnog zdravlja i dopinos u unapređenju društvenog života i rada u lokalnoj zajednici.

2. Zahvalnica Skuštine opštine Žitište za 2023. godinu dodeljuje se OŠ ,,Sveti Sava“ Žitište IO ,,Đorđe Кožbuk“ Torak za dugogodišnji rad, zalaganje i postignute rezultate iz oblasti obrazovanja, kulture, unapređenja života i rada u lokalnoj zajednici i negovanja multikulturalnosti.

3. Zahvalnica Skuštine opštine Žitište za 2023. godinu dodeljuje se Udruženju žena "Dvorčanke" iz Banatskog Dvora za unapređenje društvenog života i rada u lokalnoj zajednici.

4. Zahvalnica Skuštine opštine Žitište za 2023. godinu dodeljuje se Zoranu Živkoviću iz Ravnog Topolovca za unapređenje društvenog života i rada u lokalnoj zajednici.

5. Zahvalnica Skuštine opštine Žitište za 2023. godinu dodeljuje se DOO "Župunski iz Banatskog Karađorđeva za društveno odrgovoran odnos prema lokalnoj zajednici i solidarnosti kroz pomoć u sprovođenju sportskih, kulturnih i aktivnosti na zaštiti životne sredine.

6. Zahvalnica Skuštine opštine Žitište za 2023. godinu dodeljuje se KUD "Milan Mića Sučević" a za postignute rezultate iz oblasti kulturno-umetničkog stvaralaštva.

7. Zahvalnica Skuštine opštine Žitište za 2023. godinu dodeljuje se PG "Polovina" iz Banatskog Karađorđeva za društveno odrgovoran odnos prema lokalnoj zajednici i solidarnosti kroz pomoć u sprovođenju sportskih, kulturnih i aktivnosti na zaštiti životne sredine.

Comments powered by CComment