Gruja Petrol

Sunshine Limo - Iznajmljivanje luksuzne limuzine sa vozačem

U svetu gde su detalji ključni za stvaranje nezaboravnih uspomena, Sunshine Limo stoji na raspolaganju da vašem posebnom događaju doda dodir elegancije i luksuza. Njihova misija je da transformišu vaše proslave u nezaboravne događaje, pružajući usluge iznajmljivanja limuzina sa vozačem koje će nadmašiti vaša očekivanja.

Cena zavisi od tipa usluge i dužine trajanja iznajmljivanja vozila. Svaki trenutak je važan i zato njihova ponuda obuhvata različite opcije prilagođene vašim potrebama:

Za mladence: Provedite svoj najvažniji dan u raskoši limuzina, koje su dostupne za iznajmljivanje duže od 3 sata. Vozila su elegantno dekorisana kako spolja, tako i iznutra, sa ekskluzivnim dodatkom – bocom šampanjca, kako bi proslava vaše ljubavi započela u stilu. Paket za mladence košta 500e u dinarskoj protivvrednosti.

Krštenje: Vozilo je dostupno za iznajmljivanje minimalno 3 sata, dekorisana su po vašoj želji, osiguravajući da ovaj sveti događaj bude proslavljen sa posebnom pažnjom i stilom. Uključena su brendirana pića u ponudu u okviru ovog paketa. Cena paketa je 25 000 dinara.

Rođendan: Za proslave rođendana, bez obzira na godine, naša vozila su spremna da ulepšaju vašu proslavu. Iznajmljivanje traje minimalno 3 sata, sa dekoracijom po vašem izboru i brendiranim pićima. Za maloletnike, nude bezalkoholna brendirana pića. Cena paketa iznosi 25 000 dinara.

Matura: Obeležite kraj školskih dana sa stilom! Ovaj paket uključuje iznajmljivanje vozila minimalno 3 sata, sa mogućnošću da se vozilo podeli među više grupa od po 8 osoba. Uz Prosecco šampanjac, garantuju nezaboravan početak vaše maturske proslave, po ceni od 25 000 dinara.

Za više informacija o cenama i paketima, možete pozvati broj 069 506 95 44 ili posetiti sajt sunshinelimotaxi.co.rs Zapratite ih na instagramu sunshine_limo_taxi

Comments powered by CComment