Gruja Petrol

PerSu marketi se pridružuju inicijativi ''Bolja cena''

PerSu marketi, moderni domaći lanac marketa, priključili su se inicijativi Vlade Republike Srbije za borbu protiv inflacije i olakšavanje svakodnevnog života građanima. U skladu sa ovom inicijativom, PerSu marketi su odlučili sniziti cene pojedinih namirnica i istaknuti ih posebnim oznakama "Bolja cena".

Ova akcija, koja će biti primenjena u svim PerSu marketima širom Vojvodine i Beograda, ima za cilj da olakša pristup osnovnim životnim namirnicama svim građanima, a posebno onima sa nižim primanjima. Ovo je samo dodatak na aktivnosti koje je PerSu preduzeo u borbi protiv inflacije. Nedavno je ovaj lanac snizio cene 5000 artikala za i do 30% i uveo “Uvek SuPer cenu” koja predstavlja niže redovne cene određenih artikala. “Uvek SuPer cena” broji preko 600 proizvoda i iz kompanije ističu da rade svakodnevno na proširenju asortimana u okviru ove kategorije.

"Mi verujemo da je pristup osnovnim životnim namirnicama pravo svakog građanina, i zato smo odlučili da podržimo inicijativu Vlade Republike Srbije. Naš cilj je da obezbedimo bolje cene za naše kupce, kako bismo im olakšali svakodnevni život i pomogli im da se brinu o svojim porodicama. Iz tog razloga smo polovinom juna ove godine snizili cene na 5000 artikala iz našeg asortimana. Takođe smo uveli i “Uvek SuPer cenu” kao redovnu nisku cenu – uvek povoljnu, odabirom ovih artikala potrošači štede i kada ne kupuju na akciji. Uvođenjem “Bolje cene” našim potrošačima pružamo dodatnu podršku s ciljem očuvanja kućnog budžeta." - poručuju iz PerSu marketa.

Comments powered by CComment