Gruja Petrol

Pored vrhunskog laminata CLASSEN 023 ima i najbolje majstore!

CLASSEN 023 je porodična firma osnovana 2018. godine i pronaći ćete ih na tri lokacije, i to u Aradcu u ulici Đure Jakšića 30, u Žitištu na lokaciji Cara Dušana 25 ali i na novootvorenom lokalu na Novoj piajci u Zrenjaninu, Petefijeva 42.

Već su postali prepoznatljivi na tržištu po kvalitetu vrhunskog laminata, i mnogi kupci angažuju njihove majstore za ugradnju jer žele dobar kvalitet za pristojnu cenu.

Njihova prednost u prodaji i ugradnji laminata, pored izuzetnog kvaliteta, je i širok izbor dezena, podnih obloga i prateće opreme.

Veliki izbor laminata i prateće opreme možete pronaći na jednom mestu po izuzetno povoljnim cenama. Classen laminati poseduju nemački kvalitet – izuzetno su otporni na: udarce, habanje, ogrebotine, vlagu, ne ispuštaju štetne gasove, izuzetno ih je teško zapaliti…

U asortimanu poseduju laminate 1A i 1B klase, a cene zavise od klase, dezena, proizvođača, debljine (6,7,8,10,12,14mm). Cene za 1A klasu se kreću od 700 – 1200 dinara za kvadratni metar, dok 1B klasu možete kupiti već od 550 dinara za metar kvadratni.

Kupili ste laminat koji ste želeli „i šta ćemo sad“ ?

Nemate razloga za brigu, u CLASSENu imaju rešenje i za to. Njihova ekipa profesionalnih majstora sa dugogodišnjim iskustvom za kratko vreme će napraviti plan rada i procenu dužine radova a oni garantuju da niko nije u mogućnosti da uradi brže, kvalitetnije i što je najvažnije čistije!

Takođe, podsećamo da njihovi majstori donose svoj kompletan profesionalni alat, a na vama je da skuvate kafu i gledate kako vaša soba menja izgled.

Pozovite ih i informišite se o svemu, o cenama i slobodnim terminima ali i o procenama šta je najbolje baš za vašu kuću, stan ili kancelariju. Dežurni CLASSEN 023 telefon je: 069/133-84-74

Comments powered by CComment