Gruja Petrol

''Metali Obradović'' Čestereg - Izgradnja montažnih hala i metalnih konstrukcija

Prodavnica "Metali Obradović" nalazi se na adresi Maršala Tita broj 54. u Česteregu i tamo možete pronaći veliki izbor svih vrsta cevi, limova, flahova, oluka, nosača, metalnih žica i šipki i ostalog pratećeg materijala a sve to uz besplatan prevoz do vaše kuće.

U ponudi su i usluge izrade montažnih hala i metalnih konstrukcija. Usluga montaže hale i objekata od metalnih konstrukcija podrazumeva izradu objekta prema gotovom projektu, kao i besplatan transport materijala. Pri montaži posebno se vodi računa o kvalitetu i bezbednosti, tako da gotov objekat na kraju ispunjava sve tehničke i vizuelne zahteve.

Takođe, u prodavnici "Metali Obradović" možete pronaći i ceo asortiman različitih boja, farbi, lakova i razređivača, glet i opreme za krečenje i još mnogo toga za vaše radove na jednom mestu.

NAJPOVOLJNIJE CENE U BANATU!

"Metali Obradović" radi svakim radnim danom od 8 - 15h, vikendom od 8 -13 h a nakon toga ako se ukaže potreba dostupni su i voljni da klijentima izađu u susret i van radnog vremena pozivom na broj telefona 060 08 33 091 ili 0233 833 055.

Posebne pogodnosti za majstore za veću kupovinu!

Comments powered by CComment