Gruja Petrol

Uspešno završena letnja teniska liga u Žitištu

Teniski klub Trending uspešno je završio takmičenje letnje teniske lige koja se organizovala na teniskom terenu u okviru sportsko poslovnog centra Pešut u Žitištu. Učešće u ligi uzelo je 22 takmičara od kojih su 20 završilo ligu. Takmičenje je počelo prvog juna  a završilo se krajem oktobra, prvo mesto osvojio je Robert Filep drugi je Nebojša Marković a treće mesto pripalo je Nikoli Topoliću. Direktorica kluba Milica Šolaja kaže da je obzirom da se liga organizovala prvi put izuzetno zadovoljna odzivom, kvalitetom i samom organizacijom lige uz napomenu da se u toku takmičenja povredilo četri igrača kojima je nađena zamena.


Potpresednica kluba Žana Govedarica konstatuje da zbog neočekavano velikog odziva igrača koji je uticao na dužinu takmičenja ove sezone nismo organizovale treći tradicionalni turnir ali će se početkom sledeće sezone organizovati turnir(2022) onda sledi liga i krajem sezone turnir(2023). Sledeće sezone liga će se igrati u dve grupe da bi se dobilo prostora za organizaciju turnira. Zahvaljujemo se administratoru lige Aleksandru Popoviću na izvarednom vođenju lige.


Predsednica kluba Aleksandra Dutina zahvaljuje se svim takmičarima na učešću u ligi a ujedno čestita pobedniku uz najavu da će uskoro biti organizovano svečano dodeljivanje nagrada uz prisustvo igrača ,organizatora , sponzora , medija... Zahvalnost na pomoći u organizaciji lige dugujemo Sportskom Savezu Opštine Žitište i Turističkoj Organizaciji Opštine Žitište kao i sponzorima: „Valor“ Zrenjanin , „Sitoprint“ Žitište , „Kruna voda“ Zrenjanin, „Picerija Belvedere „ Žitište ,poslastičarnica „Cassato in“ Žitište , „Gomex“ Zrenjanin ,rođendaonica „Happy day kids“ Žitište , uplatno mesto „Bee Dream“ Žitište, „Apatinska pivara“ Apatin .Naravno velika zahvalnost medijskim sponzorima : „Žitište online“ , List“Zrenjanin“ , „Sport info“ , „Info centar Žitište“ , „Večernje novosti“ , „Sportski žurnal“ , „Dnevnik“ .

KONAČNA TABELA

1. Filep Robert
2. Marković Nebojša
3. Topolić Nikola
4. Lolić Aleksandar
5. Egredžija Igor
6. Nemanjić Nemanja
7. Đurica Danilo
8. Vidaković Mitar
9. Vavan Miodrag
10. Rajlić Borko
11. Filep Toni
12. Tomić Miloš
13. Mirčić Danijel
14. Medarević Braniša
15. Grbić Aleksandar
16. Milutinović Aleksandar
17. Đurica Ranko Lala
18. Cvetićanin Željko
19. Ćulibrk Dragan
20. Knežević Pero

Comments powered by CComment