Gruja Petrol

Dečija nedelja u vrtićima opštine Žitište

Predškolska ustanova "Desanka Maksimović" Žitište u svim vrtićima tradicionalno obeležava Dečju nedelju raznolikim aktivnostima u kojima osim dece, učestvuju članovi njihovih porodica i svi oni koji čine zajednicu u kojoj deca odrastaju.

Ovogodišnji program obeležavanja nedelje onih na kojima svet ostaje, obilovao je kreativnim i šarolikim sadržajima u kojima su podjednako uživala kako deca, tako i odrasli.

Vaspitne grupe su u odnosu na projekte koje razvijaju, ugostile saradnike koji su svojom stručnošću i dobrom voljom omogućili da dečja istraživanja budu sadržajnija i kvalitetnija, što je doprinelo bogaćenju njihovih iskustava na putu celoživotnog učenja. Svaki dan tokom protekle nedelje bio je obojen ljubavlju, zadovoljstvom i radošću, a to je ono po čemu deca treba da pamte svoje detinjstvo.

Zaposleni u Predškolskoj ustanovi, porodice dece i lokalna zajednica su se potrudili da pruže upravo ono što "detetu treba da raste do neba" - kako glasi i slogan pod kojim se ove godine obeležavala Dečja nedelja ". Predškolska ustanova se najiskrenije zahvaljuje članovima porodica dece i saradnicima iz lokalne zajednice koji su svojim angažovanjem učinili da deca proteklu nedelja pamte po zaista lepim  aktivnostima.

Comments powered by CComment