Gruja Petrol

Konkurs za dodelu nagrada i priznanja Opštine Žitište

Raspisan je konkurs za dodelu nagrada i priznanja Opštine Žitište povodom praznika Opštine Žitište, 12. decembra.

Za priznanja / nagradu ,,Povelju Skupštine Opštine Žitište“, ,,Zahvalnicu Skupštine Opštine Žitište“ i zvanje ,,Počasnog građanina Opštine Žitište“, mogu biti predložena fizička ili pravna lica koja su ostvarila izuzetne rezultate u svom radu, a od posebnog su interesa za Opštinu Žitište.

Predloge za dodelu priznanja mogu uputiti organi lokalne samouprave, organi mesne samouprave, javne službe, organizacije, ustanove, javna preduzeća, privredna društva, udruženja građana kao i sva druga pravna i fizička lica.

Predlog za dodelu priznanja mora biti obrazložen i sadržati biografske podatke o predloženom kandidatu, fizičkom ili pravnom licu. Predlog mora sadržati razloge, uspehe, postignuća i aktivnosti, zbog kojih se kandidat predlaže za određeno priznanje.

Rok za dostavu predloga je 3. decembar tekuće godine. Prijave se dostavljaju na adresu Skupština Opštine Žitište, Komisija za dodelu nagrada i priznanja, ul. Cara Dušana 15., Žitište ili putem elektronske pošte Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Comments powered by CComment