Gruja Petrol

Humanitarni bazar ''Nemanja, uz tebe smo''

Verujemo da većina vas zna izvanrednog momka, našeg sugrađanina, Nemanju Radakovića.
Nemanji Radakoviću je sa pet godina otkriven tumor na mozgu koji je zahvatio očne živce, nakon uspešne operacije uklanjanja tumora ostao je slep.
Nemanja je danas samostalan, sa diplomom profesionalnog masera i fakultetski obrazovan čovek koji nikad ne odustaje, pa tako ni sad.
Pred njim je još jedan u nizu odlazaka na lečenje matičnim ćelijama u Rusiju.
Prethodna četiri odlaska su mu pomogli da razlikuje oblike na jasnim površinama, različite boje svetlosti i jače senke.
Zahvaljujući ljudima dobre volje, porodici, našim dragim meštanima i samoj Opštini do sad je uspevao da sakupi materijalna sredstva.
Dokažimo da smo i ovaj put uz njega, da ga podržavamo u njegovoj borbi i upornosti da ostvari svoj san, da otvori oči i ugleda svog malog bratanca prvi put, da ponovo vidi svoju porodicu, rodbinu, drage likove, da vidi boje jeseni, zime, proleća, leta, da vidi da li se Žitište promenilo od kad ga je zadnji put video.
Nemanja veruje u nas, a ja verujem da ćemo i ovaj put zajedničkim snagama, kao i mnogo puta do sad, dokazati koliko je humano i veliko srce meštana naše opštine.
Planirano je da se Humanitarni bazar "Nemanja, uz tebe smo" u organizaciji Udruženja građana "Naši mali anđeli" održi 07.11.2021. godine na trgu u Žitištu u periodu od 10h do 12h, uz poštovanje preventivnih epidemioloških mera.
Ko želi da pomogne Nemanji može to učiniti i uplatom na račun u Komercijalnoj banci.
Dinarski račun : 205-9011008441000-55
Devizni račun:
9031028534669
SWIFT - BIC: KOBBRSBG
IBAN: RS 35205903102853466983
Nemanja Radaković
Gandijeva 95/26
Novi Beograd

 

Comments powered by CComment