Gruja Petrol

Otvoren drugi PerSu market u Subotici

Uz poštovanje propisanih mera Vlade Republike Srbije, svečano otvaranje drugog PerSu marketa u Subotici na adresi Braće Radić 43, proteklo je u znaku upoznavanja sa novim komšijama.

“Naši prodajni objekti su mesto gde se naše komšije snabdevaju svim neophodnim namirnicama za život. Zato je važno da taj prostor bude prijatan i inspiritivan. Kao i uvek, kada otvaramo vrata našeg novog marketa, spremili smo mnogo iznenađenja.” – poručuju iz PerSu marketa.

Otvaranje drugog PerSu marketa u Subotici proteklo je u radosti i veselju. Najvernije komšije PerSu marketi obradovali su sa 100 poklon paketa, 100 poklon cegera, dok je svaka 50. kupovina toga dana bila gratis. I tu nije kraj poklonima, prilikom ostvarene kupovine svaki potrošač dobio je greb greb karticu i mogućnost da ostvari popust na datu kupovinu u iznosu od 5-20%.

“Zbližavanje i upoznavanje sa našim kupcima dolazi kroz otvorenost i ljubaznost PerSu osoblja, stoga verujemo da ćemo i u novom PerSu marketu u Subotici uspostaviti upravo taj odnos poverenja i bliskosti, te da će on postati deo svakodnevnice naših komšija i mesto u kome će se uvek osećati dobrodošlo i sigurno.” – poručuju iz PerSu marketa.

Novi objekat u Subotici prostire se na čak 313 m2 i kao i odiše prostranošću i udobnošću, a svojim potrošačima svakodnevno nudi preko 4.000 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih.

Kada dođete u Suboticu, obavezno posetite PerSu market i osetite iskustvo prijatne kupovine.

 

Comments powered by CComment