Gruja Petrol

Porodična tragedija u Srpskom Itebeju

Porodična drama sa tragičnim ishodom, odigrala se danas u ranim popodnevnim časovima u stanu broj 3, zgrade u Ulici Svetozara Markovića u Srpskom Itebeju, u opštini Žitište, a kako je potvrđeno radi se o smrti sedamdesetčetvorogodišnje Eržebet Mrdenković i njenog sina Ernea ( 56 ), koji je živeo sa njom, od kako se razveo i u Beogradu napustio suprugu, ćerku i sina.

Da se nešto neobično dešava u njihovom stanu, otkrio je komšija sa sprata iznad, Predrag Arsić, kada je danas u ranim popodnevnim časovima u posetu sestri, došla baka Eržikina mlađa sestra, koja živi u obližnjem Novom Itebeju.

- Žena je uzaludno zvonila, a onda sam pozvao policiju, bakino beživotno telo pronašli smo u kuhinji, a tek kasnije policija je u spavaćoj sobi pronašla telo Ernea Mrdenkovića - ističe Predrag Arsić koji se brinuo o Eržebet, kada joj sin nije bio kod kuće, nabavljao joj namirnice i lekove.

- Zaista smo šokirani, bili su izuzetno tihi, mirni ljudi, retko su izlazili na ulicu i ispred zgrade - kažu komšinice iz drugog ulaza.

Erne je bio dijabetičar i prilično narušenog zdravlja, baš kao i njegova majka, koja je dugogodišnji srčani bolesnik.

Da se ne radi o zločinu i eventualnom ubistvu, već o klasičnoj porodičnoj tragediji, potvrđuje dolazak radnika pogrebne službe, koji su u crnim plastičnim vrećama izneli beživotna tela, koja nakon prethodnog policijskog uviđaja, nisu poslata na obdukciju.

Po svemu sudeći, a tako nam je potvrdio pomenuti komšija, Erneu je pozlilo, a to srce njegove majke nije podnelo.

Comments powered by CComment