Gruja Petrol

Kućice za pse koje će vas oduševiti

Rajko Milošević iz Žitišta godinama se intenzivno bavi ručnim radovima. Nakon proizvodnje čudesnih stalaka za boce koji su postali poznati u čitavom okruženju u novi, interesantni poduhvat krenuo je sasvim slučajno.


„Za mog psa Tošu mi je trebala kućica a kako je moj prijatelj pravio objekat od sendvič panela pomislio sam zašto od tog materijala ne bi i ja pokušao da napravim nešto za mog kućnog ljubimca. Krajnji rezultat mi se izuzetno dopao a svideo se i mojim prijateljima i tako sam krenuo da proizvodim odnosno pravim kućicu po kućicu i sada imam popriličan asortiman istih“.


„Kućice su napravljene od sendvič panela koji su vrsta moderne, veoma lake, spremne za ugradnju , zidne i krovne izolacije. Napravljeni su od izolacijskog jezgra od poliuretana ili mineralne vune sa završnim spoljnim i unutrašnjim slojem od pocinkovanog lima (Zn 275gr/m2), zaštićenog poliesterskim slojem debljine 0,4mm – 0,6mm. Veoma su zahvalne, zimi su tople a leti hladne, nema nikakvog održavanja narednih 20 godina, mogu se prati baštenskim vodom iz baštenskim crevom.

Dimenzije i izgled kućica mogu biti razne a sve u zavisnosti od želje i potreba“.

Više fotografija i informacija možete videti na facebook profilu OVDE.

Comments powered by CComment