Gruja Petrol

Mitar Vučurević izabran za predsednika opštine Žitište (FOTO)

U petak 21. avgusta održana je konstitutivna sednica Skupštine Opštine Žitište na kojoj su potvrđeni mandati 31 odbornika u Skupštini opštine Žitište uz davanje svečanih izjava.

Takođe na istoj sednici održan je izbor predsednika Skupštine opštine Žitište, zamenika predsednika, postavljanje sekretara Skupštine opštine kao i izbor predsednika opštine, zamenika predsednika i članova Opštinskog veća.

Za predsednika Skupštine opštine Žitište izabrana je Ivana Petrić (SNS) iz Banatskog Karađorđeva, za njenog zamenika Jonel Filip (SPS) iz Torka a za sekretara skupštine Biljana Zubac (SPS) iz Ravnog Topolovca.

Za predsednika Opštine Žitište izabran je dosadašnji predsednik Mitar Vučurević (SNS) iz Banatskog Dvora, za njegovog zamenika Žuža Đorđe (SNS) iz Ravnog Topolovca.

Članove novog Opštinog veća čini će Jelena Budimir iz Žitišta, Predrag Lučić iz Banatskog Dvora, Predrag Arsić iz Srpskog Itebeja, Daiana Bure iz Torka (SNS), Dragana Petković iz Međe, Maja Grujić iz Hetina (SPS) i Lazar Jene iz Torde (SVM).

Comments powered by CComment