Gruja Petrol

Kompanija PerSu uvela dodatne mere predostrožnosti

Kompanija PerSu uvela je dodatne mere predostrožnosti i zaštite od potencijalnog širenja virusa, koje su usmerene prema svim zaposlenima, kupcima i poslovnim partnerima.

Pre svega, želimo da napomenemo da će PerSu marketi raditi nepromenjeno u narednom periodu, kao i da će biti adekvatno snabdeveni, tj da nestašice namirnica neće biti. Sve naše aktivnosti u trenutnoj situaciji, usmerene su ka obezbeđivanju dovoljnih količina robe. Namirnica na tržištu ima, dakle nema nestašica i nema potrebe za panikom, naše prodavnice će raditi i ljudima će biti obezbeđeno da se snabdevaju redovno. Cene takođe ostaju nepromenjene.

Što se tiče naših zaposlenih, svi koji su u mogućnosti da rade od kuće, usmereni su na to, a oni koji nisu, organizovani su na adekvatan način. Obezbeđene su dovoljne količine dezinfekcionih sredstava, kao i zaštitne opreme koja je od danas obavezna u svim našim marketima. Pored toga, vodićemo računa o što bržem protoku kupaca na kasi.

Dezinfekcija ruku svih zaposlenih u obejktima vršiće se na svaka dva sata, a vršiće se i dezinfekcija sredstava za rad (računara, radnih površina i slično), zatim svih mašina za sečenje i obradu mesa, vitrina, podova, potrošačkih korpi, kvaka i pultova, na svaka tri sata. Smene će biti organizovane tako da oni koji imaju mlađu decu mogu da se prilagode. Zaposleni neće raditi ukoliko osete bilo kakve simptome respiratornog oboljenja.

Preporuka svim našim kupcima jeste da budu odgovorni i ne dolaze bolesni u kupovinu, kao i da nose maske ukoliko ih imaju. Da drže neophodno odstojanje, ukoliko čekaju u redu, a u slučaju veće gužve, da sačekaju ispred objekta i da u kupovinu dolaze sami, a ne u grupama. Takođe, potrebno je izbegavati dodirivanje proizvoda više puta i vraćati ih na policu, posebno onih proizvoda koji nemaju sopstveno pakovanje kao što je svež hleb, voće i povrće, kao i da se više koriste platne kartice nego gotovina, ukoliko je moguće.

U saradnji sa Lokalnim samoupravama, radimo na procesu organizacije dostave robe na kućnu adresu, za lica starija od 65 godina, gde bi studenti i volonteri redovno dostavljali potrošačima potrebne namirnice. Molimo vas da pratite novosti i saopštenja na sajtu www.persu.rs kao i na društvenim mrežama. 

Ukoliko imate pitanja, obratite nam se putem besplatnog centra na broj

0800-030-030

Comments powered by CComment