Gruja Petrol

Svetac bolji u derbiju Banata

U 2. kolu Prve regionalne lige KSV košarkaši Svetog Đorđa savladali su u Žitištu ekipu Jedinstva iz Novog Bečeja rezultatom 78:65 tako da je pobeda iz prvog kola nad Hajdukom u Kuli 70:97 dobila pun značaj.

Viđena je dobra košarka gde su gosti u prve dve četvrtine pružili dobar otpor a ostatak meča pripao je četi trenera Marka Boljca i njegovog pomoćnika Nenada Vignjevića.

Jovan Ostojić, Marko Vulin i Marko Šuput pokazali su da su velika pojačanja za ekipu tako da izostanak povređenog Marka Ugrčića nije bio hendikep za domaćina. Naj interesantniji detalj na utakmici je viđen u poslednjoj sekundi druge četvrtine kad je Marko Šuput postigao koš u "stilu Kecmana" od svog koša uz zvuk sirene! Ekipa je nastupiula u sastavu: Đokić 6, Šuput 7, Krstanović 10, Čuč 16, Ostojić 12, Vulin 8, Stanić 9, Tomić 8, Trivunović, Pavlović 2, Ugrčić.

Sledeće 3. kolo ekipa iz Žitišta gostuje u Srbobranu košarkaima Akademika gde košarkaše koje predvodi novi kapiten ekipe Boris Krstanović ništa sem pobede ne zanima da bi se nestavio niz pobeda i ostvario zadatak kojio je postavilo rukovodstvo  sa sponzorskim pulom koji predvodi gospodin Stevo Kočalka vlasnik DOO "Valor", a to je prvo mesto !

Treba istaći na kraju da je pionirska ekipa Svetog Đorđa poražena u 1. kolu u Žitištu od ekipe "Petrovgrad" rezultatom 52:55 u ligi pioniri 2004. godište KSV a u 2. kolu gostuje u Kuli košarkašima Hajduka.

Comments powered by CComment