Gruja Petrol

Begej zabeležio prvu pobedu

Posle serije od šest uzastopnih remija i poraza u Sutjesci fudbaleri Begeja su konačno ostvarili prvu pobedu.

Ugostili su Žitištani kikindski ŽAK i imali respekta prema gostima koji se nalaze u gornjem delu tabele. Međutim, na terenu bili su sve vreme nadmoćniji, a gol je bukvalno visio u vazduhu. Promašili su napadači Begeja nekoliko zrelih prilika. Imali su i dve prečke, a jednom je sa gol linije igrač ŽAK-a izbacio loptu u polje.

Ipak u 40. minutu Slobodan Grbić je posle lepog centaršuta Nikolića i promašaja S. Umićevića sa desetak metara snažnim šutem postigao toliko željeni pogodak. Bio je to i krajnji ishod meča, jer do kraja nije bilo više golova, mada je bilo još nekoliko prilika za Begej. Gosti nisu imali neke prilike, mada su u samom finišu mogli da, posle greške u odbrani Begeja, dođu i do izjednačenja što bi bila nepravda, jer je Begej sve vreme imao dominaciju na terenu.

U narednom kolu Begej gostuje Proleteru u Banatskom Karlovcu koji do sada nije osvojio nijedan bod, ali se u Begeju spremaju kao da idu na noge nekom iz vrha tabele, jer je uvek teško na gostovanju doći do povoljnog rezultata.

Comments powered by CComment