Gruja Petrol

Najmlađa ekipa Vojvođanske lige zaslužila remi

Begej – Mladost (O) 0 : 0

U drugom kolu Vojvođanske lige grupe "Istok" momci trenera Milana Budisavljevića nisu poklekli pred iskusnijim gostima koji su važili za favorite. Odigrali su Žitištani ovaj meč muški čvrsto i borbeno.

Domaći su preko Strahinje Umićevića imali prečku u 18.minutu, a potom je Ćurčija sa 25 metara strahovitim šutem primorao golmana gostiju da se ispruži koliko je dugačak i da loptu skrene ponovo na prečku. U nastavku i gosti su preko Tošića imali prečku, a onda je Gigovićev šut iz izgledne prilike izvanrednom intervencijom mrežu spasao Trivunović. Sudije su oštetile Begej kada je Grbić zaustavljen navodno zbog ofsajda, a pre toga je zaobišao protivničkog igrača. Imao je sudija i priliku da dosudi kazneni udarac protiv Mladosti kada je njihov odbrambeni igrači grao rukom ispred svog gola. Sve u svemu bila je to dobra fudbalska predstava u kojoj su nedostajali golovi, a remi na kraju je bio i pravedan ishod ovog meča.

Fudbalski klub Begej trenutno čine igrači koji su ostali da žive u svom selu ali i nekolicina igrača koji su pre nastupali za Begej a sad su rešili da se vrate u klub i pomognu timu sa svojim igrackim umećem ali i da dokažu da novac ne treba da bude presudan u sportu. Svakako najveća pojačanja kluba jesu ostanci centralnog defanzivca Jovana Mijatovića i napadača Slobodana Grbića koji je zbog povrede propustio čitavu prethodnu sezonu ali je zaista blistao pre dve godine kada je bio najbolji igrač ekipe kao i povratak iskusnog golmana Bojana Trivunovića.

 

Comments powered by CComment