Gruja Petrol

Karađorđevčani najavljuju borbu za vrh

Više nego ranije prvenstvena trka u Vojvođanskoj ligi privlači pažnju ljubitelja fudbala iz srednjeg Banata jer učestvuje sedam timova iz ovog regiona a to su Budućnost (Srpska Crnja), Vojvodina 1929 (Perlez), Jedinstvo (Banatsko Karađorđevo), Jedinstvo (Novi Bečej), Radnički (Sutjeska), Begej (Žitište) i Krajina (Krajišnik).

Ciljevi timova su različiti ali za Karađorđevčane se zna borba za visok plasman i prelazak u Srpsku ligu. Tim Jedinstva se pojačao i uz Nedeljka Šarenca (Begej), Nenada Anovića (Borac, Sakule) i Ilije Krasića (Radnički, Zrenjanin) vratili su se i Aleksandar Bicok (Krajina), Željko Grujić (Borac, Aleksandrovo). Takođe pojačanje je stiglo i u stručnom radu sa mlađim kategorijama, za prvog trenera kadeta imenovan je bivši reprezentativac Jugoslavije Slobodan Dubajić.

U prvom kolu Vojvođanske lige u novoj sezoni fudbaleri Jedinstva na domaćem terenu pobedili su ekipu Proletera iz Banatskog Karlovca rezultatom 3:0 a već u sledećem ih očekuje nezgodno gostovanje u Beloj crkvi.

"Zadovoljni smo pojačanjima a rezultat se pokazao već u prvom kolu, uz nadu da će i nastavak sezone biti uspešan. Ovom prilikom želim i da se zahvalim bivšem fudbaleru Jedinstva i vlasniku prodavnice stočne hrane "Beli ljiljan", Branku Vukeliću koji donirao klubu 10 lopti za najmlađe članove." - istakao je potpredsednik kluba Dragan Radaković.

Pionirska selekcija

Kadetska selekcija

Donacija klubu

Comments powered by CComment