Gruja Petrol

Otvoren PerSu market u Vilovu - u novom ambijentu i sa boljom ponudom

U četvrtak 28. decembra od 9h, svečano je otvoren novi PerSu market u Vilovu na adresi Žarka Zrenjanina 3. Postojeći market preseljen je na novu lokaciju, svega par koraka udaljenu, kako bi PerSu kupcima svakodnevna kupovina bila ugodinija. Iako je reč o samo par metara razdaljine, napravljen je veliki iskorak kada je reč o udobnosti, ponudi i konforu prilikom kupovine.

Kako iz kompanije PerSu napominju, novi market u prostoru od oko 150 m2 nudi vrhunsko iskustvo i garantuje lakoću kupovine. U prostranom i veoma preglednom prostoru, kupcima će svakodnevno biti dostupno preko 2.000 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih.

“Naši prodajni objekti su mesto gde se naše komšije snabdevaju svim neophodnim namirnicama za život. Zato je važno da taj prostor bude prijatan i inspiritivan. Kao i uvek, kada otvaramo vrata novog PerSu marketa, spremili smo mnogo iznenađenja. Najvernije komšije na dan otvaranja obradovali smo sa 250 poklon paketa, 150 poklon cegera, ali i brojnim super akcijama i promocijama.” - poručuju iz PerSu marketa.





Odlazak u nabavku je uvek više od kupovine. Marketi su važna tačka u jednoj lokalnoj zajednici. Oni su karika koja povezuje ljude i vraća iskreni komšijski duh. Uz inovativno arhitektonsko rešenje i toplu dobrodošlicu PerSu osoblja, komšije u Vilovu će sigurni smo još više uživati u svakodnevnoj kupovini.



PerSu marketi, već 26 godina, posluju kao maloprodajni format u okviru akcionarskog društva BB Trade. Trgovačku delatnost obavljaju u 176 maloprodajna objekata na teritoriji Vojvodine i Beograda. Ponosni su član Domaćeg trgovačkog lanca – DTL, koji danas objedinjuje 14 trgovačkih preduzeća, preko 780 maloprodajnih objekata i 6.500 zaposlenih na teritoriji Republike Srbije. Više na www.persu.rs

 

Comments powered by CComment