Gruja Petrol

Otvoren 176. PerSu market u Pančevu - Nova SuPer destinacija

Uzbudljive vesti za sve ljubitelje šopinga, u četvrtak 21. decembra,  svečano je otvoren 176. PerSu market u Pančevu, čime je ovaj vojvođanski lanac marketa proširio svoju prisutnost i postao nova, super destinacija na vašem spisku za kupovinu. Iz kompanije navode da su i ovog puta nastavili ustaljenu praksu darovanja, te su nove komšije obradovali brojnim poklonima, iznenađenjima i popustima, a takvu tradiciju nastaviće i ubuduće.

„Novootvoreni PerSu market nalazi se na adresi, Oslobođenja 84, pružajući jednostavan pristup svim kupcima koji žive u blizini. Sa svojim modernim dizajnom, širokim asortimanom proizvoda i prijatnom atmosferom, ovaj market će sigurno postati omiljeno odredište za sve koji žele da uštede kupujući. Na preko 140 metara kvadratnih prodajne površine ovaj market svojim kupcima nudi preko 2.500 različitih lokalnih i globalnih proizvoda, uključujući sveže meso u MAP pakovanju, kvalitetne mlečne i delikatesne proizvode, ali i pažljivo odabrano voće i povrće.“ – poručuju iz PerSu marketa.


Otvarenje 176. PerSu marketa predstavlja veliki uspeh za ovu kompaniju i potvrdu njenog stalnog rasta i razvoja. PerSu marketi su uvek bili posvećeni pružanju vrhunske usluge i zadovoljenju potreba svojih kupaca. Iz tog razloga, krajem juna, PerSu marketi snizli su redovne cene na preko 5.000 proizvoda. Ova hrabra odluka ima za cilj da ublaži uticaj inflacije na kućni budžet i da omogući svima pristupačne cene za osnovne potrepštine. Cene su snižene prosečno i do -30%. Da biste ih lakše pronašli, proizvodi sa sniženim cenama su jasno obeleženi crvenom bojom i oznakom “Uvek SuPer cena”.

PerSu marketi, već 26 godina, posluju kao maloprodajni format u okviru akcionarskog društva BB Trade. Trgovačku delatnost obavljaju u 176 maloprodajna objekata na teritoriji Vojvodine i Beograda. Ponosni su član Domaćeg trgovačkog lanca – DTL, koji danas objedinjuje 14 trgovačkih preduzeća, preko 780 maloprodajnih objekata i 6.500 zaposlenih na teritoriji Republike Srbije. Više na www.persu.rs


 

Comments powered by CComment