Gruja Petrol

Košarkaši Svetog Đorđa započeli pripreme, klub dobio novog kapitena

Košarkaši Svetog Đorđa počeli su sa pripremama za narednu sezonu u ponedeljak 20. avgusta. Trener ekipe Marko Boljac sa pomoćnikom Nenadom Vignjevićem oformio je ekipu koja će se boriti za sam vrh tabele.

Mora se istaći da je rukovodstvo kluba sve uradilo da ekipa ima sve što je potrebno za vrhunski rad a sponzorski pul predvođen Stevom Kočalkom vlasnikom DOO "VALOR" obezbedio je veći budzet od prošle sezone.

Ekipu čine sledeći igrači :Marko Ugrčić ,Filip Pavlović ,Danijel Čuč ,Marko Tomić ,Boris Krstanović ,Ivan Stanić ,Nikola Đokić ,Milomir Trivunović. Pojačanja su Marko Vulin iz KK "Futog" ,Jovan Ostojić iz KK "Žarkovo" i Boris Dudaš KK "Bagljaš".

Trener je najavio još jednog iskusnog igrača na spoljnoj poziciji kao i dva mlađa igrača iz Zrenjanina. Klub je napustio Filip Latinović koji je prešao u KK "Petrovgrad".

Novost je da je klub dobio novog kapitena a to je Boris Krstanović koji je nasledio tu funkciju od legende kluba Marka Boljca. Realne činjenice govore da se u Žitištu očekuje "košarkaško ludilo" i napad na vrh tabele !

Comments powered by CComment