Gruja Petrol

NEVEROVATNA SERIJA: Sveti Đorđe produžio niz pobeda

Košarkaši Svetog Đorđa iz Žitišta obradovali su svoje navijače još jednom blistavom pobedom i obezbedili treću poziciju na tabeli Prve srpske lige.

Kapital ostvaren furioznom igrom u prvom periodu, umešno su sačuvali do kraja utakmice, gosti iz Nove Pazove bili su za nijansu rezultatski konkretniji u drugoj i trećoj četvrtini, ali to nije bilo dovoljno i izabranici trenera Marka Boljca, zasluženo su na kraju slavili petnaestu pobedu!!!

Jedan od najzaslužnijih aktera utakmice ovosezonskog derbija za treću poziciju bio je košarkaš Ivan Stanić koji je zabeležio 29 poena, koji tokom cele sezone igra na vrhunskom nivou.

Trener Marko Boljac je istako zadovoljstvo drugim delom sezone i neverovatnim skorom od 9 pobeda i samo jednom izgubljenom utakmicom i to od prvog na tabeli ekipe Vrbasa.

"Radili smo naporno kako na treninzima tako i na utakmicama, zaobišle su nas povrede i uhvatili smo ritam. Ostaje samo žal za propuštenim prilikama iz prvog dela sezone međutim borićemo se za svaku pobedu do kraja prvenstva kako bi osigurali treće mesto." - istakao je Boljac.

Sveti Đorđe – Nova Pazova 86 : 76 ( 23:11, 21:26, 18:20, 24:19 )

Comments powered by CComment