Gruja Petrol

TROJE SPARTANACA BRANIĆE BOJE SRBIJE NA PRVENSTVU EVROPE

Aleksandra Rapajić, Lidija Stanišić i Tomislav Milić, članovi kluba Spartanac iz Žitišta, pozvani su na pripreme reprezentacije Srbije u kik boksu.

Dve mlade i veoma talentovane dame, pripremaće se na Tari od 16. do 28. avgusta i pokušati da izbore mesto kao standarne članice reprezentacije za prestojece prvenstvo Evrope, koje će se održati u septembru u Makedoniji.

Da bi potpuno spremne dočekale početak priprema, Saška i Lidija marljivo rade na individualnim treninzima i ulažu velike napore kako bi sa šireg spiska nacionalnog tima, obezbedile svoja mesta u takmičarskoj ekipi koja će se boriti na prvenstvu Evrope u Makedoniji.

I Tomislav Milić dobio je poziv za pripreme reprezentacije Srbije u kik boksu, u disciplini kik lajt. Pripreme će se održati u Batajnici od 12. do 19. avgusta, a svi u Spartancu veruju da će i talentovani Tomislav sa šireg spiska reprezentacije uspeti da obezbedi svoje mesto u nacionalnom timu za prvenstvo Evrope u kik boksu.

Mali klub Spartanac iz male sredine Žitišta, kao retko koji klub u Srbiji, ima tri reprezentativca!!! Zaista za svaku pohvalu i svaka čast mladim takmičarima, ali i gospodinu Milanu Zoriću i stručnom štabu Spartanca na uspehu i priznanju koje je za primer…

Izvor: www.sportinfo.rs

 

Comments powered by CComment