Gruja Petrol

KOŠARKAŠI SVETOG ĐORĐA BOLJI OD KRIS KROSA

Na svom parketu u Žitištu, košarkaši Svetog Đorđa u okviru 17. Kola Prve regionalne lige ( grupa Sever ), savladali su goste iz Pančeva, ekipu Kris Kros-a rezultatom 92:64.

Već od početka meča, bilo je sasvim jasno i vidljivo da je ekipa trenera Mileta Medakovića i njegovog pomoćnika Nenada Vignjevića daleko kvalitetnija i da neće imati većih problema sa gostima iz Pančeva. Ubedljive prva i treća četvrtina, koje su domaći gošarkaši ubedljivo dobili sa 17 I 13 poena razlike, bile su dovoljne za konačan trijumf.

Valja napomenuti da je najbolji igrač Kris Krosa bio Nemanja Bordoš, koji je nekada nastupao za ekipu Svetog Đorđa i zrenjaninski Proleter. Bordoš je bio ubedljivo najbolji i najefikasniji igrač u svojoj ekipi, sa 24 ubačena poena.Poene za ekipu Sveti Đorđe postigli su : Latinović 4 ,Tomić 16 ,Stanić 5 ,Čuč 11 ,Blanuša 1 ,Đokić 3 ,Miljković ,Boljac 26 ,Martinović 14 ,Labanac ,Pavlović 4 ,Ugrčić 8.

Ekipa Sveti Đorđe bila je večeras šuterski veoma raspoložena i postignuto je ukupno 12 trojki (Tomić 5, Boljac 4, dok su Čuč ,Stanić I mladi Đokić po jednom bili precizni).

Naredno 18. Kolo igra se sledećeg vikenda, a ekipa iz Žitišta gostuje u Inđiji košarkašima Željezničara.

Sveti Đorđe – Kris Kros 92 : 64 ( 29:12, 12:19, 29:16, 22:17 )

 

Comments powered by CComment